Записването за получаване на Дар Лимец за Колективния Житен Режим започна :)


Здравейте, мили приятели :)
 

Нека през Новата 2015 Година да сме изпълнени със Сила, Живот и Здраве, да използваме разумно благата, които ни се дават и да сме дълбоко благодарни за всяко нещо, което ни се случва.

Благодарим ви за подкрепата и светлите дела, които заедно и по отделно вършим за общото благо.
Нека всеки ден да увеличаваме вярата си и винаги да вярваме, че всичко се случва за Добро в Разумната Природа.

 

Нашата молба към вас е да прочетете внимателно това, което сме написали, за да ви стане по-ясен начинът за записване за Житния Режим и за да може да не се получават обърквания и дублирания при записванията. Надяваме се да сме написали всичко необходимо, за да отговорим на въпросите ви, но все пак, ако има някаква неяснота, може да ни пишете, но преди това ви молим да се уверите, дали вече информацията не е дадена в този материал.

Тази година Колективния Житен Режим ще започне на 6-ти февруари (петък).

 

Времето до започването наближава и нека всеки, който желае да получи даром пакетче с лимец, да го направи чрез сайта от категорията „Заявки“, да попълни бланка за записване в Житния Режим и да напише своите данни.

 

Ако желаете да запишете и още някого, то е необходимо да попълните нова бланка с неговите данни (имена, телефон, град и имейл) или да ги напишете като коментар във вашата заявка.

Ако сте група, която желае да прави житния режим, също е необходимо да напишете данните на всеки човек (имена, телефон, град и имейл) като коментар в една заявка.

 

Написването на данните на всеки човек е важно, за да може да избегнем преповтарянето на имена (волно или неволно), тъй като един човек може да се е записал самостоятелно, а след това да е добавен в списък и на група.

За да може да избегнем дублирания и да има повече яснота при записванията, ви молим да се съобразите с тази наша молба :)

 

Също така е ВАЖНО записването да се извършва само през САЙТА, а не по facebook, email, обаждане по телефона и т.н., за да не се получават пропуски и да сме сигурни, че няма да бъде допусната някаква грешка.

 

Крайния срок за записване за получаване на Дар Лимец е 25-ти януари.

 

Заявените пакетчета с Лимец ще бъдат изпратени в съответните градове до нашите доброволци в края на месец януари.
Няколко дни преди започването на житния режим ще изпратим съобщения на всички записали се в сайта как да се свържете с доброволеца от вашия град. За това ще ви помолим да имате търпение в обработката на данните преди началото на режима и изпращането на съобщение до всеки от вас :)

 

Дар Лимецът тази година е от този, който отгледахме на голямата колективна нива през 2014 година :)
Още от самото си начало той бе насят с много Любов, молитви, светли мисли и с идеята да бъде даряван на желаещите.
Това е огромно благо, тъй като в сеитбата и жътвата се включиха няколко стотин човека и всеки е придал от своята светла енергия и желание зърното да израстне чисто и да ни изпълва с Добро. Всичкият лимец е сят на ръце, а част от него е и събиран клас по клас. Жътвата също вклюваше голямото ни участие и вложена сила, тъй като го изсушавахме на Слънце, разбърквахме, пълнехме чували, пренасяхме ги до склада, подреждахме ги …

Лимецът, който е събиран по високия идеал – клас по клас – ще бъде изчистен отделно и ще бъде добавян към основното количество зърно на всяко пакетче. По този начин вярваме, че и останалото зърно ще се зареди добълнително с тази така чиста енергия.

В пликчето с Дар Лимец ще добавим и още няколко дара, с които вярваме, че ще изпълним душите си с радост и Любов.
Ще ви споделим някои от тях … вътре ще откриете прекрасен текст за Житния Режим, пакетче с неолющени зрънца лимец, които всеки ще може да си насее в саксийка или на някаква площ сред Природата, също ще осъществим и първото отпечатване на късметчета с мъдра мисъл и вдъхновяващи добрини, които всеки, който желае, да приложи в живота си …
… Ще има и още блага в пликчетата, но те ще бъдат изненада :)

 

Направете вашата заявка :)

 

Ако имате възможност и желание, може да се включите в инициативата "Дар Лимец" и с дарение.
Средствата ще използваме за закупуване на хартиени пликчета, разходи около лющенето
 (тъй като ние нямаме на разположение наша собствена машина за лющене, друг човек почиства лимеца от външната люспа със специални машини, за да стане подходящ за хранене, което не е никак евтина процедура) и транспортирането на лимеца.
Тук може да научите по какъв начин може да направите дарение.
Благодарим, че можем да сме заедно и в тази посока.

 

Сърдечно ви благодарим за подкрепата, за светлите и добронамерените мисли, които изпращате към нас, за прекрасните писма и съобщения, които ни пишете, на всички доброволци, които помагат от близко или по-голямо разстояние … БлагоДарим :)

Пожелаваме вдъхновяние в светлите ви дела и работа и нека да дават добри плодове :)

 

п.п.:  Може да следите новостите около житния режим и изпращането на пакетчетата,
които ще публикуваме в сайта в категовия 
„Новини“,
а също и в създаденото събитие във facebook :)

 

Ще бъдем благодарни да споделите тази статия, за да може информацията да достигне до повече хора :)