Дарения

Благодарим ви сърдечно, че възнамерявате да допринесете с присъединяване към единното добротворчество. Малко по-надолу можете директно да се включите в инициативата ДарЛимец с дарение през ePay, PayPal или от офис на „Еконт“ …


Даренията ще бъдат използвани само за разходите, свързани с лимеца, отглеждан изцяло за даряване – за обработването или наемането на нивите, за транспортирането, жътвата и лющенето. В сайта ще бъдат описани разходите и ще може да следите за какво се използват даренията. Засега доброволците не са много, а разходите стават доста сериозни, затова размерът на даренията, които получаваме, до известна степен определя колко лимец можем да си позволим да отглеждаме и да даряваме. Благодарение на всички вас, които допринасяте с каквото можете, ние успяваме да отглеждаме все повече лимец и да го споделяме даром с хилядите желаещи да се лекуват, както и с детски градини, социални домове, бремени майки и деца.

 


Описание Сума
Споделете Дарение BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg

За ваше улеснение, може да изпращате дарения и през офисите на „Еконт“, тъй като те са лесно достъпни и имат много офиси, а също и защото при тях таксите са по-ниски.

Необходими данни:
Получател – Сдружение „Благодаря“
Телефон – 0885 458 589
Населено място – с. Бистрица, обл. София
Офис на Еконт


Необходима информация за дарение по банков път (в скоби са данните за превод от чужбина):
Сдружение Благодаря (Sdrujenie Blagodaria)
• Първа Инвестиционна Банка (FIRST INVESTMENT BANK, Bulgaria, Sofia)
• BIC/SWIFT код: FINVBGSF
• IBAN: BG59FINV91501216229684
• Адрес: България, гр. Благоевград, ул. Илинден 11, ет. 1
За всякакви въпроси моля обадете се на тел. 0885458589