Добре дошли да творим или пълним заедно пликчетата с ДарЛимец в Пловдив и София

Здравейте приятели! Отново наближава вдъхновения момент, в който да се съберем заедно и задружно да напълним пликчетата с ДарЛимец и другите изненади за Житния режим.
Събитие номер 1:
На 19ти януари ще правим свещички в София от 10:00ч. на ул.Цар Симеон 280 , сграда Дино ет.5 звънец Синева, Метро Станция Константин Величков
Събитие номер 2:
Пълненето на пликчета с ДарЛимец предстои в Пловдив, където ще започнем в Събота на 25ти януари от 9:00ч. Ако не успеем да напълним всички пликчета в събота, то ще продължим отново в неделя пак от 9:00ч. (събота вечер ще пишем в събитието дали е останала работа за неделя). Мястото на събитието ще бъде в училище Слънчев Лъч, което се намира в с.Марково (края на Пловдив) местност “Витрогона” 20А. (сайт на училището с карта на мястото : https://sun-ray-school.eu/contacts/ ) Градският транспорт, който стига най-близко е автобус 113 до спирка Остромила 3 или автобус 7 до спирка Беломорски. Моля обадете се ако идвате с автобус, за да знаем кога да изпратим някой с кола да ви вземе от спирката до училището. Тези от нас, които имат автомобили и свободни места, тръгвайки от Пловдив можем да вземем хора без транспорт. Така че моля пишете в събитието ако нямате транспорт, за да се организираме.

За подробности може да се обаждате на 0885458589 Иван.