Заяви си лимец

Здравейте, приятели,

Крайният срок за заявка бе до 20-ти януари 2023. Налага се да спазим този краен срок, за да може да успеем да пакетираме и изпратим всички направени в срока заявки и те да достигнат до всички градове и села и да бъдат раздадени.

 

Благодарим на всички, които подадоха своите заявки до 20ти януари за идния режим. Хилядите пакетчета ще започнат своето пътешествие по села, градове и държави. Когато те пристигнат във вашия град, вие ще получите email с информация, кога и къде може да си получите вашата заявка. Моля следете внимателно вашата поща включително вашата СПАМ папка.

Житният режим наближава, а ние сме много щастливи, че за 11-та поредна година осъществяваме инициативата ДарЛимец и подготвяме пакетчета с лимец, които достигат до хора в цяла България (и не само). Изпълнени сме с огромна благодарност при мисълта, че мнозина ще отворят пакетите с лимец и в общ ритъм и свързаност ще направим Житния режим, с който да постигнем онази чистота, която да отвори много красиви възможности и сили в нас.

  • Може да следите информация за нашите инициативи в категория НОВИНИ. Седмицата преди режима ще получите e-mail с информация, откъде може да си вземете Вашето пакетче. Ще сме благодарни да проверявате и СПАМ пощата си, защото има възможност писмото да е попаднало там. Друг удачен вариант е да следите и страницата ни във фейсбук, където публикуваме текущата информация: https://www.facebook.com/DarLimec

Благодарим на всеки, който се включва в иницативата „Дар Лимец“ и вярваме, че житният режим и тази година ще окаже благотворно въздействие на здравето, емоциите и духовното ни израстване.