Заяви си лимец

 

Здравейте, приятели!
Благодарим на всички, които подадоха своите заявки през месец януари за идния режим на 18/02/2022. Хилядите пакетчетата вече са напълнени и започват своето пътешествие по села, градове и държави. Когато те пристигнат във вашия град, вие ще получите email с информация, кога и къде може да си получите вашата заявка. Моля следете внимателно вашата поща включително вашата СПАМ папка.

Крайният срок за заявка бе до 31-ви януари 2022. Налага да спазим този краен срок, за да може да успеем да пакетираме и изпратим всички направени в срока заявки и те да достигнат до всички градове и села и да бъдат раздаден.

Много сме щастливи, че за десета поредна година осъществяваме инициативата ДарЛимец и подготвяме хиляди пакетчета с лимец, които достигат до хора в цяла България (и не само). Изпълнени сме с огромна благодарност при мисълта, че мнозина ще отворят пакетите с лимец и в общ ритъм и свързаност ще направим Житния режим, с който да постигнем онази чистота, която да отвори много красиви възможности и сили в нас.

Може да следите информация за нашите инициативи в категория НОВИНИ. Седмицата преди режима ще получите e-mail с информация, откъде може да си вземете Вашето пакетче. Ще сме благодарни да проверявате и СПАМ пощата си, защото има възможност писмото да е попаднало там.

Благодарим на всеки, който се включва в иницативата „Дар Лимец“ и вярваме, че житният режим и тази година ще окаже благотворно въздействие на здравето, емоциите и духовното ни израстване.

Ако решите да се запознаете с възможностите за дарение, може да разгледате тук:
https://darlimec.com/%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%8f/