Заяви си лимец

Здравейте, приятели,

Житният режим наближава, а ние сме много щастливи, че за 12та поредна година осъществяваме инициативата ДарЛимец и подготвяме пакетчета с лимец, които достигат до хора в цяла България (и не само). Изпълнени сме с огромна благодарност при мисълта, че мнозина ще отворят пакетите с лимец и в общ ритъм и свързаност ще направим Житния режим, с който да постигнем онази чистота, която да отвори много красиви възможности и сили в нас.

Началната дата за житния режим през 2024 е обявена за 28ми февруари ( как се определя датата )
Вашите заявки ще приемаме до 10ти февруари, след което ще започнем изпращането на пакетите по градовете. 

  • Може да следите информация за нашите инициативи в категория НОВИНИ. Седмицата преди режима ще получите e-mail с информация, откъде може да си вземете Вашето пакетче. Ще сме благодарни да проверявате и СПАМ пощата си, защото има възможност писмото да е попаднало там. Друг удачен вариант е да следите и страницата ни във фейсбук, където публикуваме текущата информация: https://www.facebook.com/DarLimec

Благодарим на всеки, който се включва в инициативата „Дар Лимец“ и вярваме, че житният режим и тази година ще окаже благотворно въздействие на здравето, емоциите и духовното ни израстване.

Благодарим на хилядите хора, които се записаха в срока. След няколко часа започваме пълненето на всички заявки и изпращането им по градовете.

Важно!
За тези които са от София ще си позволим да удължим срока за заявки, но за съжаление това изключение може да го направим само за София, където ще можем да подготвим допълнително заявки. 

 

Благодарим Ви, че попълнихте формуляра. На имейла, който сте посочили, ще получите потвърждение за Вашата заявка. В случай че нямате такова писмо, моля проверете в СПАМ папката си.