Заяви си лимец

         Здравейте, приятели,

Благодарим на всички, които тази година подадоха своите заявки за пакетче “Дар Лимец”. През 2021 г. режимът започва по-рано – на 1-ви февруари и затова стартирахме формата за заявки заявките още в средата на декември, за да има достатъчно време за записване.

Радваме се, че през последните две седмици имаше голям брой заявки ежедневно, но бързо се достигаше дневния лимит от Google за изпращане на имейли. Затова, ако не сте получили имейл с потвърждение, не се притеснявайте, заявката ви е успешна.

Заради обстановката в страната и ограниченията се налага за първи път от 9 години да спазим крайния срок за записване, за да може да успеем да пакетираме и изпратим всички направени в срока заявки и те да достигнат до всички градове и села и да бъдат раздадени.

С тази организация всичко вече е пакетирано и голяма част от пакетчетата пътуват към своите дестинации, тази година те са над 150 различни населени места!

Много ви благодарим, че се съобразихте с крайния срок и направихте вашите заявки навреме. Щастливи сме, че и тази година такъв голям брой хора пожелаха да направят режима с пакетче от “Дар Лимец”. За нас е голяма радост, че инициативата се разраства и че житният режим става популярен сред все повече хора.

Благодарим още веднъж, че толкова много хора се включват в иницативата „Дар Лимец“ и вярваме, че житният режим и тази година ще окаже благотворно въздействие на здравето, емоциите и духовното ни израстване.

Може да следите информация за нашите инициативи в категория НОВИНИ.

Електронната ни книжка с информация за житния режим може да разгледате тук: