Природна Школа „Благодаря“

Природна Школа „Благодаря“ е домът на 🌾ДарЛимец🌾 и се намира в планината Витоша на 1130 м. надморска височина.
Създадена е с вдъхновение и все още е в процес на изграждане, в който можеш да участваш и ти, като следиш за доброволческите събития в профила ни.
Мечтаем природна школа „Благодаря“ да бъде безвъзмезден културен център за деца и възрастни, да помещава най-различни дейности, като природни и естествени методи за работа и живот- алтернативно строителство, биоземеделие, работа с глина, почистване на природни места от отпадъци, занимания по дърводелство и др. Също вярваме, че Природна Школа „Благодаря“ ще бъде дом на много общополезни събития, като лекции, семинари, концерти, театрални постановки, духовни практики и терапии, приготвяне на здравословна храна, различни групови занимания, занимания и лагери с деца.
❗Нужно е ПРЕДИ да дойдеш, да се свържеш с нас, за да сме сигурни, че ще може да обърнем достатъчно внимание на теб или групата, с която ще се организирате да ни посетите.
Може да се свържеш с нас:
Най-добре е да пишеш директно на VIBER на 0885458589
Иван – 0885 458 589
да ни напишете съобщение тук в нашия фейсбук профил
или на имейл адрес tvorilci@gmail.com

‼️ В А Ж Н О – Приемаме посетители само с предварителна уговорка или на създадени от нас събития.


☀️
Ако сте съидейници на инициативата ДарЛимец🌾, може да се сПРИЯТЕЛИТЕ с нейния ДОМ във Facebook – Природна Школа „Благодаря“ ето тук :
Така ще може да наблюдавате нашите инициативи и доброволчески събития и да получавате актуална информация за тях.

Благодарим.

DCIM101MEDIADJI_0809.JPG