Заявка

Здравейте, приятели,

Житният режим наближава, а ние сме много щастливи, че за 11-та поредна година осъществяваме инициативата ДарЛимец и подготвяме хиляди пакетчета с лимец, които достигат до хора в цяла България (и не само). Изпълнени сме с огромна благодарност при мисълта, че мнозина ще отворят пакетите с лимец и в общ ритъм и свързаност ще направим Житния режим, с който да постигнем онази чистота, която да отвори много красиви възможности и сили в нас.

Ако за първи път попадате на сайта, ще е чудесно да разгледате нашите виждания за лимеца, неговото разпространение и ценност.

Ако за поредна година попадате тук, бихме искали да Ви благодарим за това, че отново сме заедно в това начинание и да Ви поканим да попълните познатия формуляр по-долу.

През годините натрупахме различни опитности и в тази връзка Ви молим при попълване на формуляра да имате предвид следните детайли, за да можем да обработим качествено информацията, която получаваме:

  • Молим всеки да направи заявка само за себе си. Записването на Ваши приятели и близки става само ако те не използват интернет и не могат да направят сами своята заявка. В такива случаи е необходимо да попълвате формуляра за всеки ПООТДЕЛНО. Всяка заявка трябва да бъде с РАЗЛИЧЕН телефонен номер. Така ще се предотврати записването на едни и същи хора от трети лица, което се случва понякога.

  • Информацията, която попълвате, е необходима единствено за Ваше и наше улеснение, за да получите своя лимец . Така ще можем при евентуална нужда да се свържем с вас и да предотвратим случайни грешки.

  • Ще сме Ви много благодарни да пишете на КИРИЛИЦА при попълване на формуляра.

  • Крайният срок за заявка е до 20-ти януари 2023. Налага се да спазим този краен срок, за да може да успеем да пакетираме и изпратим всички направени в срока заявки и те да достигнат до всички градове и села и да бъдат раздадени.

  • Може да следите информация за нашите инициативи в категория НОВИНИ. Седмицата преди режима ще получите e-mail с информация, откъде може да си вземете Вашето пакетче. Ще сме благодарни да проверявате и СПАМ пощата си, защото има възможност писмото да е попаднало там. Друг удачен вариант е да следите и страницата ни във фейсбук, където публикуваме текущата информация: https://www.facebook.com/DarLimec

Благодарим на всеки, който се включва в иницативата „Дар Лимец“ и вярваме, че житният режим и тази година ще окаже благотворно въздействие на здравето, емоциите и духовното ни израстване.

След като сте направили заявката, върнете се в горния край на екрана, за да прочетете дали е успешно направена.