Дар Лимец 2021 – благодарим на всички, които се записаха.

Благодарим на всички, които тази година подадоха своите заявки за пакетче “Дар Лимец”. През 2021 г. режимът започва по-рано – на 1-ви февруари и затова стартирахме формата за заявки заявките още в средата на декември, за да има достатъчно време за записване.

Радваме се, че през последните 2 седмици имаше голям брой заявки ежедневно, но бързо се достигаше дневния лимит от Google за изпращане на имейли. Затова, ако не сте получили имейл с потвърждение, не се притеснявайте, заявката ви е успешна.

Заради обстановката в страната и ограниченията се налага за първи път от 9 години да спазим крайния срок за записване, за да може да успеем да пакетираме и изпратим всички направени в срока заявки и те да достигнат до всички градове и села и да бъдат раздадени.
С тази организация всичко вече е пакетирано и голяма част от пакетчетата пътуват към своите дестинации, тази година над 140!

Много ви благодарим, че се съобразихте с крайния срок и направихте вашите заявки навреме. Щастливи сме, че и тази година такъв голям брой хора пожелаха да направят режима с пакетче от “Дар Лимец”. За нас е голяма радост, че инициативата се разраства и че житният режим става популярен сред все повече хора.

За тези от вас, които не са заявили своето пакетче в срока до 10-ти януари, моля да ни извините, че тази година няма да смогнем да споделим пакетче и с вас. Формата за заявки е спряна от 11-ти януари.

На всички, които са се записали, ще изпратим е-мейл от къде ще получат своите пакетчета.

Благодарим още веднъж, че толкова много хора се включват в иницативата „Дар Лимец“ и вярваме, че житният режим и тази година ще окаже благотворно въздействие на здравето, емоциите и духовното ни израстване.