Днес напълнихме пакетите за 2023 :)

😊🙏 Днес беше един празничен и много щастлив ден!
☀️ Благодарим от все сърце на всички усмихнати и добри помощници, които днес се присъединиха на събитието в чудното Еко училище „Слънчев лъч“ и с които успяхме да напълним пакетите за тазгодишния житен режим.
❤ Имаше художници, които рисуваха пакетчета, хора, които вдъхновено слагаха вътре подаръчета и късмечета, други, които ги запечатваха. Някои пълнеха, а други прецизно измерваха с кантарчета количеството лимец. Грижовни приятели се стараеха през целия творчески процес да бъде чисто и уютно, а някои бяха приготвили чудни ястия за всички доброволци. След като бяха пълни и запечатани, пакетчетата биваха подреждани в чувалчета преди да започнат своя път към различните градове, а най-силните с постоянство и усърдие носеха и разпределяха чувалчетата.
🙏 Като че ли днес се събрахме рекордно много приятели, след като успяхме за около 3-4 часа да свършим всичката работа, която никак не беше малко!
📽 Ето и едно хубаво клипче от красивия творчески процес, който роди много приказно опаковани пакетчета с лимец и още повече усмивки и радост.